dilluns, 4 de març del 2013

Cant Coral

A continuació teniu la mostra de Cant Coral que es va fer com a cloenda de l’activitat.  En primer lloc van cantar els alumnes de segon cicle (4t i 6è); en segon lloc els alumnes de primer cicle (1r, 2n i 3r) i finalment van cantar dues nadales tots dos cicles junts per acomiadar-se.
  • Les cançons que van entonar els alumnes de segon cicle van ser: “La rosa”, “Dins la mar...”, “Si de bon matí...” i “Pujarem cap als cims..”.
  • El repertori dels alumnes de primer cicle va ser: “Pedra, pedreta”, “Quinze són quinze”, “Els putxinel·lis” , “Tres hojitas...” i  “Al lado de mi cabaña”.
  • I finalment les dues nadales que van cantar a l’uníson alumnes de primer i segon cicle van ser: “Pessebre màgic” i el “Poema de Nadal: l’Escola”.
S'agraeix la participació i el valor que se li dona a aquesta activitat ja que ara fa sis anys que es va iniciar i tot i així el volum de nens que participen és elevat.   Esperem que continuï així!!





S'informa que els alumnes que desitgin participar de l'activitat de Cant Coral haurà de ser l'any que ve perquè aquest curs, aquesta,  ja ha finalitzat.  Les autoritzacions per participar-hi s'entregaran a principi del nou curs escolar 2013-2014 juntament amb la resta d'autoritzacions que s'entreguen a les primeres reunions de curs.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada