dissabte, 4 de gener del 2014

Informació sobre el Concert del 10 de gener "Rebel·lió a la cuina".


Famílies,

per tal d'arribar a tothom, us facilitem la informació a través de la web perquè pugueu consultar en qualsevol moment. (Aquesta informació ja s’ha facilitat a les famílies dels alumnes que participen del concert a través d’un full que es va repartir en la última setmana abans de les vacances de Nadal).

El divendres 10 de gener a les 15:30h de la tarda els alumnes de 1r, 3r i 6è participaran d'un concert que han estat preparant durant tot el primer trimestre.  Aquest concert es farà a la Nau del Ger.  La cantata s’anomena “Rebel·lió a la cuina” i és del compositor Antoni Miralpeix.

Els alumnes de 2n, 4t i 5è assistiran com a públic i les famílies dels alumnes que hi participen també estan convidades a venir.

Dur a terme un espectacle de les dimensions que ha pres aquest requereix molta organització, preparació i col·laboració de diferents persones. Per això és important que estigueu informats de tot:

·         Dimecres 8 de gener, a partir de les 15h de la tarda es necessiten persones per muntar la Nau del Ger (els que pugueu ajudar us podeu posar en contacte amb la mestra de música a través del correu electrònic).

·         Dijous 9 de gener les famílies dels alumnes de 1r, 3r i 6è haureu de portar a les 9h del matí als vostres fills al Ger en comptes de l’escola.  Els tutors estaran allà esperant per poder fer l’assaig general.

Es necessiten famílies acompanyants per tornar del Ger a l’escola a les 10:15h del matí.

·         Divendres 10 de gener,

o    Les famílies dels alumnes de 1r, 3r i 6è que NO es queden a menjador hauran de portar els seus fills/es al Ger a les 14:30h.

 
o   Els alumnes de 1r, 3r i 6è que es queden a menjador dinaran abans i anirem des de l’escola al Ger a les 14h per estar allà a les 14:30h.


o   El concert és a les 15:30h, per tant la Nau s’obrirà a les 15:20h per al públic assistent.  Es recaptarà la voluntat generosa pel viatge de final de curs dels alumnes de 6è.

 

VESTUARI DELS PARTICIPANTS (1rs, 3rs i 6ès) C

o   Samarreta i pantalons que no siguin esportius.

o   Davantal ( és igual el color i l’estampat). Cal portar-lo a l'escola amb el nom posat el dimecres 8 de gener.

o   Calçat de qualsevol tipus.

 

Un cop hagi acabat el concert es necessitaran famílies per desmuntar la Nau i deixar-la recollida.

 

Esperem que ho passeu bé!

Gràcies!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada